Over ons

Over MyCalifornia

MEET US

MyCalifornia is onderdeel van Campers.eu en maakt het mogelijk om voor een scherpe prijs een Volkswagen California aan te schaffen. Door jarenlange ervaring en kennis van de markt en het product hebben wij de juiste ingrediënten om naast een goede prijs ook advies te kunnen geven bij de aanschaf van een California. Door gunstige inkoopcondities en lage kosten kunnen wij leveren tegen de beste prijs in Europa. Door ons uitgebreide netwerk hebben wij tevens veel voorraad auto’s tot onze beschikking, waardoor wij u spoedig een gewenste California kunnen leveren. MyCalifornia heeft de locatie in Naarden, welke centraal in Nederland is gepositioneerd. Geïnteresseerd in het huren van een California? Bekijk hier de huurmogelijkheden. Mocht u informatie willen hebben en/ of een auto willen bezichtigen, u bent van harte welkom.

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag: 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag:  10:00 tot 15:00 uur


Adres:

Energiestraat 6A, 1411 AT Naarden

Telefoon:
020-211 71 72

Neem contact met ons op.

Martijn Siegers

Martijn Siegers

Mede-eigenaar

Martijn werkte meer dan 10 jaar bij Volkswagen. Hij werkte met de campers van Volkswagen en Westfalia. In zijn vrije tijd leven hij en zijn gezin het zogenaamde “vanlife”, reizend met een camper door Europa.

Leon Sickenga

Leon Sickenga

Mede-eigenaar

Leon is een allround compacte camperspecialist. Hij heeft jarenlange ervaring in de verhuursector en heeft vele webshops opgezet en gerund. Zijn ervaring in de internationale e-commerce hielp Campers.eu te starten.

Ruud Magielse

Ruud Magielse

After Sales Manager

Ruud Magielse is verantwoordelijk voor de After Sales. Hij heeft jarenlang ervaring als Aftersales Manager in zowel de vrachtwagen- als camperwereld.

Kars Roelofs

Kars Roelofs

Medewerker

Kars is in 2019 ons team komen versterken. Hij adviseert u graag over de mogelijkheden voor het kopen of huren van een camper.

Kick Fakkeldij

Kick Fakkeldij

Medewerker

Kick is technisch specialist en adviseert u met veel enthousiasme over de mogelijkheden vanuit zijn eigen ervaringen.

    Back to top