Over ons

Over MyCalifornia

MEET US


MyCalifornia is onderdeel van One78 International en maakt het mogelijk om voor een scherpe prijs een Volkswagen California aan te schaffen. Door jarenlange ervaring en kennis van de markt en het product hebben wij de juiste ingrediënten om naast een goede prijs ook advies te kunnen geven bij de aanschaf van een California. Door gunstige inkoopcondities en lage kosten kunnen wij leveren tegen de beste prijs in Europa. Door ons uitgebreide netwerk hebben wij tevens veel voorraad auto’s tot onze beschikking, waardoor wij u spoedig een gewenste California kunnen leveren. Plaats nu een zoekopdracht, wij vinden de perfecte California voor u tegen de beste prijs. MyCalifornia.eu heeft een locatie in Naarden, welke centraal in Nederland is gepositioneerd. Mocht u informatie willen hebben en/ of een auto willen bezichtigen, u bent van harte welkom.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:30 tot 17:00 uur*
Zaterdag:  10:00 tot 15:00 uur


*buiten openingstijden in overleg mogelijk

Neem contact met ons op.

Martijn Siegers

Martijn Siegers

Mede-eigenaar

Martijn heeft jarenlange ervaring met de California’s. Door praktijk ervaring op reis en werkzaam te zijn geweest voor een Volkswagen dealer is hij met elk onderdeel in de auto bekend.

Leon Sickenga

Leon Sickenga

Mede-eigenaar

Leon is een meer allround specialist op het gebied van de California. Door ervaring op het gebied van Cross-border e-Commerce is het idee ontstaan voor MyCalifornia.

Back to top