Modellen

California T6 Ocean, Coast of Beach?

Volkswagen T6.1 California Beach

De California 6.1 Beach is een ideale combinatie van twee werelden; een kampeerauto en personenauto in één. Deze camper is verkrijgbaar met maximaal 5 zitplaatsen. In combinatie met onze compacte keuken wordt elke ruimte benut. Uiteraard is de auto/ camper voorzien van een hefdak met bovenbed en kunt u met 4 personen slapen. De California Beach is leverbaar in diesel variant en u maakt de keus tussen een handgeschakelde of versie met DSG automaat. Voor de echte avonturiers bieden wij ook 4-MOTION aan, eventueel in combinatie met een sperdifferentieel.  Bekijk onze (verwachte) voorraad.

Volkswagen T6.1 California Ocean

De luxueuze Ocean heeft vele extra’s waaronder een standkachel, Climate control en dubbel glas in het camperdeel. Daarnaast is de camper uitgerust met een elektrisch dak en LED- koplampen, achterlichten en interieur verlichting. Er zijn 4 slaapplaatsen en maximaal 5 zitplaatsen bij het bestellen van een extra stoel. De California Ocean is leverbaar in diesel variant en u maakt de keus tussen een handgeschakelde of versie met DSG automaat. Voor de echte avonturiers bieden wij ook 4-MOTION aan, eventueel in combinatie met een sperdifferentieel. Bekijk onze (verwachte) voorraad.

Andere modellen

Naast de Volkswagen California leveren wij ook andere compacte camper modellen. Denk daarbij aan de beroemde Ford Nugget en Mercedes Marco Polo. Nieuw is de Amstervan. Een Dutch Design camper. Mocht u een maatje groter wensen dan is daar de all season Tourne Mobil.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Back to top