Configurator

Configureer uw eigen California T6.1!

Hier vindt u onze configurator. Configureer uw California T6.1 zoals u wenst en ontvang een offerte. Wij bieden de optie om een California te kopen tegen gunstige voorwaarden. Een California moet u zelf ervaren door ermee op pad te gaan. Daarom bieden wij mogelijkheden om de California uit te testen voor een periode van 2 weken en als deze bevalt aan te schaffen.  U kiest tussen de California Ocean, Coast of Beach. Wilt u sneller op pad? Bekijk onze voorraad.

De Configurator is tijdelijk offline.

De Configurator is tijdelijk offline.
De wereldwijde auto-industrie wordt geraakt door een tekort aan microchips. Autofabrikanten schroefden aan het begin van de coronacrisis hun productie en hun bestellingen terug. Tegelijkertijd nam de vraag naar computers en mobiele telefoons voor thuiswerken en zaken als spelcomputers ter vertier tijdens de lockdowns toe, waardoor de autobedrijven met nieuwe bestellingen achteraan de rij kwamen te staan.
Daarnaast zijn er door grote vraag in de vrijetijdsmarkt ook te korten ontstaan in de kampeeronderdelen.
Dit alles zorgt voor enorme vertragingen en lange levertijden. Wij hebben daarom besloten de configurator tijden offline te halen. Als de levertijden weer normaliseren zal de configurator weer online komen.

Back to top