California Coast

De perfecte basis voor nieuwe avonturen.

coast1

De nieuwe Volkswagen T6 California Coast biedt alles wat je verwacht van een modern compacte camper. De Coast is een luxueuze California in vergelijking met de California Beach, echter deze variant heeft de prachtige aluminium keuken, een manueel bediend hefdak en heeft zowel 4 zit- als slaapplaatsen.

Met de T6 Coast heeft MyCalifornia een mooi alternatief voor de luxere California Ocean. De Coast is voordeliger, maar biedt alles wat u in een luxe auto/ camper zoekt. De Coast heeft vele verassingen aan boord, zoals een buitentafel in de schuifdeur en 2 stoelen in de achterklep. Daarnaast heeft de Coast maar liefst 2 huishoudaccu’s, die u veel vrijheid en flexibiliteit geven.

Na een avontuurlijke rit geniet u van uw zelfbereide maaltijd. U heeft werkelijk alles aan boord! De keuken, uitgevoerd in prachtig aluminium ‘’Whitewood’’ biedt allerlei handigheden zoals een compressor koelkast met een inhoud van 42 liter, twee gaspitten en een watervoorziening met een capaciteit van 35 liter. Dit alles afgedekt met een glasplaat. Het materiaal van de keuken is te omschrijven als licht en sterk en zal niet rammelen tijdens het rijden.

De indeling van de T6 California laat de evolutie zien van decennia ervaring in het ontwerpen van kampeerauto’s. Elke ruimte is geoptimaliseerd, waardoor er genoeg bergruimte en leefruimte aanwezig is.

coast3
coast5

Het vernieuwde T6 dashboard biedt u rust en overzicht. Alle functies zijn eenvoudig te bedienen en maken uw rit plezierig en veilig. De T6 Coast wordt geleverd met de nieuwe generatie motoren, allemaal met de BlueMotion Technology. Deze innovatie bespaart u brandstof en reduceert de CO2 emissie.

Kijk bij onze actuele voorraad voor beschikbare California Coasts. Wij hebben een ruim netwerk aan voorraad auto’s, dus mocht u iets specifieks zoeken. Laat het ons gerust weten aan de hand van een zoekopdracht.

Back to top