California Beach

De California voor een actieve leefstijl.

beach1

Geordend interieur met een zee aan ruimte. De California T6 Beach is de meest ruime in zijn soort. Doordat de Beach niet beschikt over de vaste keuken en kastmodule is er veel leefruimte.

Met de 2 of 3-persoonsbank maak je een groot beneden-bed, dat ruimte biedt aan 2 volwassen of 3 kinderen. Wanneer u meer comfort wenst, bieden wij het opvouwbare ‘’Comfort Matras’’ als extra optie. In het bovenbed met lattenbodem kunnen nog eens 2 volwassenen slapen. Deze bus met maximaal 7 zitplaatsen is de ideale combinatie van personenbus en kampeerauto. Optioneel kan er een 220Volt aansluiting met huishoudaccu, een luifel of bijvoorbeeld een navigatiesysteem worden bijbesteld.

beach4

De nieuwe Volkswagen T6 California Beach staat klaar om op pad te gaan. Vergeleken met de luxere California Coast- en Ocean-uitvoering is de Beach een wat sportievere camper. Met extra leefruimte, een twee of driepersoons achterbank die om te klappen is tot een ruim tweepersoons bed en een handbediend hefdak met daaronder een tweepersoons bed. Optioneel kan er een keuken worden gemonteerd.

Net als de Coast en de Ocean heeft dit type de buitentafel in de schuifdeur en klapstoelen geïntegreerd in de achterklep. Naast zijn kampeerkwaliteiten doet de Beach net zo gemakkelijk dienst als ruime MPV, waarmee je zowel privé als zakelijk goed voor de dag komt. De Beach is voor elke trip geschikt.

beach2

Het vernieuwde T6 dashboard biedt u rust en overzicht. Alle functies zijn eenvoudig te bedienen en maken uw rit plezierig en veilig. De T6 Beach wordt geleverd met de nieuwe generatie motoren, allemaal met de BlueMotion Technology. Deze innovatie bespaart u brandstof en reduceert de CO2 emissie.

Kijk bij onze actuele voorraad voor beschikbare California Beaches. Wij hebben een ruim netwerk aan voorraad auto’s, dus mocht u iets specifieks zoeken. Laat het ons gerust weten aan de hand van een zoekopdracht.

Back to top