Fabrieksopties en accessoires

De T6 California biedt een arsenaal aan personalisatie mogelijkheden en accessoires. Van opvallend tot subtiel, hieronder staan de meest populaire opties beschreven.

Buitendouche

De buitendouche is ideaal om even af te spoelen na een hete dag of je voeten te wassen na een wandeling op het strand of door het bos.

Luifel

Met de originele luifel heeft u altijd uw eigen schaduw plekje mee. De luifel wordt gemonteerd in de luifelrail en is te krijgen in zwart of grijs.

Fietsendrager

Deze originele fietsendrager wordt bevestigd op de achterklep van de California. Dit is een ideale fietsendrager voor maximaal 4 fietsen en kan gemakkelijk gemonteerd blijven wanneer het niet in gebruik is.

Alcantara interieur

Voor een luxere uitstraling kunt u kiezen voor een Alcantara lederen interieur. Niet alleen mooi, want de voorstoelen bieden extra ondersteuning.

Led koplampen

Ledkoplampen zijn uniek door hun grote lichtvolume, hun lange levensduur, hun lichtspectrum gelijkwaardig aan daglicht en hun lage energieverbruik.

Koplampsproeiers

Wanneer de dim- of grootlichten branden, worden de koplampen schoongesproeid om de vijf keer dat de voorruit wordt gereinigd.

Comfort Matras

Het Comfortmatras dekt spleten op het onderbed af, om uw slaapcomfort te verbeteren. Dit matras kan eenvoudig worden opgevouwen wanneer de bank omhoog wordt geklapt en wordt opgeborgen op de bedplank achter de bank.

Magnetische zaklamp

De zaklamp heeft twee helderheidsstanden, kan bevestigd worden op metalen vlakken en helpt u door het donker. In het dockingstation onder de passagiersstoel dient het ook als sfeervolle vloerverlichting.

Audiosysteem Composition Media

Met een aanraakscherm van 16,5 cm, een MP3- en WMA-compatibele cd-speler, een vermogen van 4 x 20 watt met acht luidsprekers, een SD-kaartlezer, een AUX-IN-interface, een iPhone-compatibele USB-poort,, bluetooth en een dubbele tuner met fasediversiteit voor een optimale radio-ontvangst.

Navigatiesysteem Discover Media Plus

Het audiosysteem Composition Media plus een tweede geïntegreerde SD-kaartsleuf voor de kaartgegevens, DAB+, spraakbediening, Car-Net App-Connect, Volkswagen Media Control, elektronische stemversterking en de mobieletelefooninterface Comfort met MEDIA-IN-interface.

Tentdoek kleuren

Niet alleen kunt u de kleur van uw auto kiezen, ook het tentdoek is in drie kleuren verkrijgbaar.

Rijhulpsystemen

Adaptive Cruise Control

Past de snelheid automatisch aan die van de voorligger aan en houdt zich aan de ingestelde snelheid.

Side Assist

Waarschuwt met een signaal in de buitenspiegel als een van de sensoren van het systeem bij het veranderen van rijstrook een voertuig waarneemt in de dode hoek.

Hill Start Assist

Voorkomt dat de auto achteruit rolt en maakt het gemakkelijker om te vertrekken op hellingen bergop.

Mechanisch Sperdifferentieel

Verdeelt het motorkoppel over de wielen die niet doorslippen. (Alleen in combinatie met 4-motion)

Vermoeidheidsherkenning

Gebruikt visuele en akoestische waarschuwingssignalen om de bestuurder aan te manen tot een pauze zodra het systeem rijgedrag detecteert dat wijst op vermoeidheid.

Automatic Post-Collision Braking System.

Het standaard Automatic Post-Collision Braking System activeert de remmen na een aanrijding met als bedoeling vervolgbotsingen te vermijden

Back to top